23 Mayıs 2010 Pazar

Thank God It's Sunday!



Önümüzdeki günlerde yine biz modaseverlerin gündemine oturacak olan Galata Moda, "Sanat sanat içindir - Sanat toplum içindir" sorunsalını moda için sorgulatırken, hafızalara bir tasarımcı ikili kazandırdı: Rana-Berna Canok.

2010 Kış koleksiyonlarının adını, İskandinav ülkelerinin kış mevsimi olan KAAMOS olarak belirleyen ikiz kardeşler R ve B, modern çağın stilini rafine pastel-pudra renk tonlarıyla harmanlıyor. Özel dokulu ipek-bambu karışımı kumaşları, saf ipekler, deri, şifon, tafta, keten, triko ve kendi tasarımları takılarla beraber kullanıyorlar.

İskandinav ülkelerinin sert geçen kış ve sonbahar mevsimine gönderme yapan koleksiyona tezat, tasarımlar son derece naif, hafif ve bohem. Diğer yandan aksesuarlardaki kumaş ve derilerin metal zincirlerle yarattığı heykelimsi vurgular, kendine güvenen ve güçlü kadının stilini öne çıkarıyor.

Rana ve Berna Canok kardeşler, sadece baş harfleri ile değil, imgelerindeki kadınla da bu butik koleksiyona imzalarını atıyorlar.

Galata'da butiğe bir uğramalı.

RB
(0212) 245 02 05
Bereketzade Mah.
Galata Kule Sokak
9/2 Galata

Ayrıca, Markafoni 'de de Thank God It's Sunday indiriminde bugün, RB tasarımlarına indirimli şekilde ulaşabilirsiniz! markafoni'ye üye olmadıysanız, davetiye yollamam için formspring'e veya buradki yorum kısmına e-posta adresinizi yazmanız yeterli.



Not: Bu yazı, Şehrin En Hip Gezgini Mia-Posta 'daki 03.02.2010 tarihli yazımdan derlemedir.