6 Nisan 2009 Pazartesi

takawear!



izmir'den simaen ve ismen çok yakın da olmasa tanıdığım tania eskinazi, zoru başardı ve hollywood'a yazma giydirdi! hem bilindik hem butik kalabilme özelliğinden midir, desenlerden midir, türk hatta izmirli markası olmasından mıdır, uzun zamandır sempatim var takawear'a.

markayı 6-13 nisan tarihleri arasında indirimli olarak markafoni'den temin edebileceğiniz gibi, beymen mağazalarında da ürünlerine rastlayabilirsiniz.

referans gazetesi'nde okuduğum gurur verici yazıdan bir kesit:

Dünya jet sosyetesinin yeni gözde giyim markası Taka'nın tüm tasarım, dizayn ve üretimi İzmir'de İzkon Tekstil tarafından gerçekleştiriliyor. Paris Hilton, Britney Spears, Jessica Simpson, Aslee Simpson, Lindsay Nohan, Nicole Richie ve Sienna Miller gibi ünlüler Taka'yı tercih ediyor.

Taka'nın henüz iki yıllık bir geçmişi olduğunu belirten firmanın stilisti, pazarlamadan sorumlu müdürü ve ABD Takawear firmasının sahibi Tania Eskinazi,

“Taka genç bir marka olmasına rağmen arkasında 30 yıllık tekstil deneyimi olan bir beyin takımı var. Bu nedenle kısa sürede çok büyük yol kat ettik. Taka koleksiyonlarının Anadolu ve Türk kültürü kokan, yumuşak ve çok özel dokulu kumaşlarının desenleri yine kendi firmamız olan Ege İleri Mensucat tarafından tasarlanmaktadır.

Markamız için zor bir imaj seçtik. Çok iddialı koleksiyonlarımız var. Bu tarzda bir benzerimiz yok. Bizleri taklit etmeye başladılar. Bu hoşumuza gitmiyor da değil” dedi

ne harika değil mi!

Hong Kong Harvey Nichols, Türkiye Beymen, New York Intermix, New York Launge, Los Angeles Shop Robertson, Los Angeles Kitson, Los Angeles Planet Blue, Dubai Aisthi, Londra Asos, St. Tropez Gas, Milano Biffi/Banner, Ibiza NYC, Moskova Tsum, Mikanos Zilly'de satılıyor. bize de bulmuşken indirimli indirimli almak düşüyor:)