23 Ağustos 2009 Pazar

mimi mimi bir mim gelmişti, blog'uma konmuştu!



Sevgili Z Fashion beni Kreativ Blogger ödülüne layık görmüş, çoooookkk teşekkür ediyorum!

Kendimle ilgili 7 ilginç şeyi ve 7 sevdiğim şeyi yazacağım.

ilham geldi, hemen yazmaya koyuldum:

Sed'le ilgili 7 ilginç şey;

1. psikoloji, sosyoloji, psikanaliz konularına ilgim, ve bilgim var. buraya kadar bir ilginçlik yok; ama ben her zaman herkesin bi excuse'u, bir nedeni olduğuna inanır, onu anlamaya çalışırım ve bana polyanna derler bazen. herkesin penceresinden bakmaya çalışırım, overdose empati benimki:)

2. mayonez, kola, patates kızartması falan artsın, ya kediye-köpeğe veririm ya da atarım. atmam gerektiğinde ve attığımda, çok üzülmem. ki zaten artmasın diye bilinçli tüketirim. ama; sağlıklı, organik bir şey varsa anında değerlendiririm, asla atmam. bezelye arttı mı, böreğe! böyle bi takıntım var. dünyada kaynaklar tükeniyor, ayrıca sağlıklı olan şeyi tüketmek daha mantıklı değil mi?

3. defalarca düşüp diz kapağımı çıkardım, ıyy, karda ve buzda asla yürüyemem. kar yağdığında okula ve işe gitmediğimi hatırlıyorum. kayıp düşme fobim var.

4. her gün ya dua ederim, ya da olumlama yaparım. birisi olumsuz cümle ya da kelime kullansın, anında dilimi ısırırım, bu da başka bir takıntım.

5. görsel zekam o kadar yüksektir ki, bir gördüğümü asla unutmam. birini yanımdaki unutsun, atlarım direk: aa bak hani geldi konuştuk, üstünde missoni kazak vardı, saçları karameldi, burnu kemerliydi falan diye. herkes çok dalga geçer!

6. yamaç paraşütünden de bungee jumping'ten de korkmam, hatta bungee jumping hayalimi gerçekleştirdim bile! hiperaktif olduğumu söylerler dememe gerek var mı? :)

7. uyandığımda asla uyku sersemi olmam, hemen ayılırım, her sorulana cevap verebilirim. eşim çok şaşırır.

Sed'in sevdiği 7 şey:

kendimi ve hayatımı, hayatımdakileri seviyorum..
ailem, dostlarım, eşim, keşif-tatil, minno (kedim) dergi ve blog'lar, kendi blogum, az uyku, heyecan, adrenalin, profilimde de yazdığım gibi: moda-tasarım-stil-kombinasyon, mekanlar-kaliteli yaşam tarzı danışmanlığı-hediye-alışveriş danışmanlığı.

stilcatcher ıtır 'cığı mimliyoruum :)

sally hansen yaz sonu yıpranan tırnaklara yardıma koştu!



kaşımı kirpiğim mavala ürünleri sayesinde insana benzese de ben koyu bir sally hansen'cıyım. opi'den bile daha kaliteli. sally hansen ürünleri sayesinde manikürü bıraktım, düşünün:)