3 Mayıs 2012 Perşembe

Topuklara Özgürlük!



Topuklu ayakkabılarının keyfini doya doya çıkaramayanlardan mısın? Üzülme, artık sen de Beyoğlu'nun parke taşlı yollarında, Akaretler'in arnavut kaldırımlarında rahat adımlarla yürüyebileceksin! Nişantaşı sokak partilerinde babet giymene de gerek yok.

Hoşlandığın çocuğun yanına, mazgalların üzerinden sekerek gitme komedisi de sona eriyor. Hatta haftasonu Polonezköy'de kahvaltı keyfinde, çimenli zeminlerde topuklarınla toprağa batmayacaksın, Kilyos'taki partilerde ayakkabıların lekelenmeyecek, topukların da bozulmayacak. Sözün kısası, Dishe Topuklar artık Türkiye'de!

Bizzat deneyen ve MiaPosta'da bu cicileri kaleme almış biri olarak Ses-Seda-Severlerin de bu topuk özgürlüğü hareketinden nasibini almalarını istedim. Veee, Dishe Topuklar tam 3 şanslı takipçime topuk koruyucularından hediye ediyor!

Yapmanız gerekenler - öyle çook uzun ve sıkıcı bir liste değil:)

Bu blogu takibe almanız
Dishe Topuklar Facebook sayfasını 'Beğen'dikten sonra, Dishe Topuklar Facebook sayfasında bu blog post'unun altına; Dishe Topuklar'ı neden kazanmak istediğinizi yazmanız
Bu blog post'unun altına yorum olarak şartları yerine getirdiğinizi; ad-soyad ve e-posta adresiniz ile birlikte belirtmeniz

yeterli!

EDIT: kazanan kişi ümmühan'ı tebrik ederim!