20 Mayıs 2013 Pazartesi

'Kaşma Çatlarını' hala umut var!



dünya tatlısı Ayşecan İpek'in bloglarından biri olan:) 10 Dakika Gecikiyorum, Makyajım Bitmedi bizi özletirken, ben de 1 seneye yakın verdiğim şu arayı artık kapatayım dedim. işte uzun bir aradan sonra ilk yazımda kendisine sevgilerimi yolluyor ve sayesinde tanıdığım Esmeray Yıldırım'dan bahsetmeye başlıyorum.

hayatım boyunca 'tüysüz', 'kaşsız', 'köse' gibi sıfatlarla anıldığımdan - evet siz selülitsizler kadar şanslıyım - kaş ve kirpik işleri benim uzmanlık alanım diyebilirim. Lisede sadece kaşa badem yağı, sonra bir ara hem kirpiğe hem kaşa Mavala Double Lash derken, kirpiklerim için en iyisini buldum. Eeose. Peki ya kaşlar? yok uzasınlar, yok kısalsınlar derken, Profilo Avm Ali Gür'deki Aslı'ya emanet oldular bir süre. Taa ki Akmerkez MOS'taki Bulut Bey'i keşfedene kadar. M.A.C.ten her zamanki meşhuuurr kirpiklerimi alır, hemen yan tarafa geçip kaş ve kirpik makyajımı tamamlardım.

düğün zamanı kimsecikler ellemesin, kaşlar uzasın da uzasın derken Bulut Bey'le irtibatımız koptu; ben de 'kalın' kaşlarımı 'stylish ve kalın' tutma çabalarıyla M.A.C. Lingering kalemle güzelleştim, üzerine de bir kat Mavala Double Lash'i kaş sabitleyici gibi kullandım.

yıllar geçti, ben kendi çabalarımla(!) kaşlarımı sevip sayarken (hala seyrek ve sayılacak kadarlar dikkatinizi çekerim:) Ayşecan bu yazıyla beni harekete geçirdi. Hemen Esmeray'ın Facebook sayfası bulundu, asistanı arandı, İzmir için ilk randevu alındı.

kaşlara, yüz şeklime, saç ayrımıma, ten rengime, 'bakış' çizgisime ve kavis noktama bakılıp, yüz ifadem için gerekli olan bilgileri aldıktan sonra (Esmeray sadece kaş tasarımcısı değil, aynı zamanda İfade Danışmanı) koltuğa kuruluyoruz.



kullandığı aletler de bir o kadar ilgimi çekiyor; ip, ince uçlu bir cımbız ve kaş usturası.





çok değil, sadece 5 dakika sonra kaşlarım hazır! ne mi oldu? kaşlardaki 3-5 fazlalık alındı sadece. sonra da sihirli işlem: kaş usturası ile şu anda yarı boş yarı dolu olan ve uzaması gereken kısımlar usturalandı. bu sayede bu bölge gür ve hızlı, kalın telli ve hacimli şekilde çıkıyor olacak. son olarak Reflectocil ile çok çok hafif bir renk desteği.
ve ta-taam! sonunda insana benzedim:)



okumayı kestiniz, hemen Esmeray'ın facebook sayfasına ışınlandınız değil mi?
Buradan tweet'leyiniz
bir güzellik daha; adres!
kendisi artık Diba Kuaför'de değil.
İletişim: (0212)3522200 salon Artup
cep: (0536)4708489 Esmeray YILDIRIM
Adres: Haydar aliyev cad. yeşim sok. No:23 Salon Artup Akatlatlar/­İstanbul
(Randevu alın, randevu alın, randevu alın:)

Cara Delavigne kaşları diliyor, hepinizi öpüyorum!

Görsel: glamour