14 Mart 2012 Çarşamba

Kendi Parfümün! Teninin tamamlayıcısı




Onun sendeki izi; kokusu, teni ve sıcaklığıysa eğer, senin ondaki izin de inan pek farklı değil. Saçlarına, kaşmir hırkana, boynundaki her santimetrekareye sinen ve ten kokunla birleşen o eşsiz aromadan bahsediyorum. Parmak izi, el yazısı gibi dünyada tek olan o kokuyu üretmek mümkün!
Esans işinde uzman La Déesse, Türkiye'nin ilk tasarım parfüm butiği. Yani artık parfümünü soranlara, "İnanır mısın, bugün hangisini sürdüğümü hatırlamıyorum" gibi beyaz yalanlar söylemene gerek yok. Milyonları gözden çıkarsa da kimse senin parfümünün aynısından alamayacak!

La Déesse'nin Nişantaşı'ndaki şık mekanında düzenlediği workshop'larda bir parfüm uzmanıyla çalışarak kendi parfümünü yaratabilirsin. 2.5 saatlik çalışmada dip, orta ve üst notları belirliyor, her yeni aşamada, parfümüne yeni akorlar ekleyebiliyorsun. Ve abrakadabra! Karışımın hazır, geriye sadece isim seçmek kalıyor.



Kokusunu aldın mı çıkmak istemeyeceğin bu güzel butikte Maison Francis Kurkdjian, Keiko Mecheri, Miller Harris, Ormonde Jayne, Robert Piguet, YS UZAC, Place des Lices ve Acca Kappa gibi kendi hayallerinin peşinden koşan dünyaca ünlü parfümerlerin niş parfümleri ile Cereria Terenzi Evelino (Tiziana Terenzi), Gianna Rose Atelier ve The Laundress markalı özel tasarımlı ev ürünleri satılıyor.


La Déesse
(0212) 230 00 01
Teşvikiye Cad. No: 31/2 Nişantaşı


NOT: 9 Mart 2012 Tarihli Miaposta yazımdır.