1 Kasım 2009 Pazar

Ünlülerin Takıları Burada! MissIst!!





geçenlerde yeni bir siteyle karşılaştım.
abartısız ve araklamasız görseller, gerçekçi yazı ve yorumlar.. www.unlulernegiyiyor.com ceren ve selin'in hazırladığı bu eğlenceli siteyi ziyaret ederken, sağ tarafta cicili bicili takıları gördüm. bir merak hemen cursor'ı MissIst Banner'ına doğru sürükledim:))
ve keşfettim ki bu kızlar, ünlülerin ne giydiklerini takip ederek; ünlülerin takılarından da tasarlıyor! Alışverişte aradığını bir türlü bulamayanlar, “Şık olsun, moda olsun, tek olsun, benim olsun, ama pahalı da olmasın” diyenler.. Benzerliklerden sıkılanlar.. Dünya modasını takip eden, ama onları Türkiye’de bulamayanlar.. Yıllarca bu dertlerden muzdarip olan iki genç kadın, yeni bir marka yarattı: Missİst.

ceren ve selin'i bir de kendilerinden dinleyelim:

Ünlülerin giydiği, taktığı her ne varsa, sizi anında haberdar edecek, onları moda çekimleri ile değil, sokak fotoğraflarıyla karşınıza çıkaracak. Her şeyden önemlisi, Missİst, onların üzerinde görüp, “Hemen, benim de olmalı” diye çıldırdığınız her akımın Türkiye’deki öncüsü olacak.
Kadınlar, Missİst’te alışveriş yaparken, “çok para harcama paranoyası” yaşamayacak, vicdan azabı çekmeyecek!




Missİst’in sunduğu deri wrap bileklikleri bu aralar, ABD’de Lindsay Lohan, Salma Hayek, Nicole Richie, Diane Kruger, Mena Suvari, Miley Cyrus, Kim Kardashian ve Gossip Girl’in ünlü oyuncusu Leighton Meester takıyor.

Şu anda kendi internet sitesinde satış yapan Missİst’in ürünlerini hemen görmek ve alışverişe başlamak istiyorsanız: www.missist.com. site de en az tasarımlar kadar eğlenceli, çünkü sempatik bi yazı dili ve her gün güncellenen bir içeriğe sahip. ayrıca telefonla sipariş verme gibi bir şansınız da var.

siu'cuğumun hatırlatmasıyla hemmen edit: markanın ürünlerini, www.markafoni.com adresinde de bulabilirsiniz, 3 - 6 Kasım Tarihlerinde. Markafoni davetiyesi isteyenler, fashionbysiu@gmail.com adresine e-posta yollasın. e-posta adresim adlı-soyadlı, yazmak istemedim buraya; hem siu'ya da teşekkür etmiş olurum:)

P.S. MissIst'in benim için çok önemli bir yönü daha var. kendilerine yazmış olduğum e-posta'dan alıntı:

ben: ''Ürünlerle ilgili de bir sorum var. Ben ince ipli bileklikleri N.Taşı aspendos'tan da alsam, dandik yerden de alsam hep başıma şu geliyor: iplerle kopçaların arasında metal bir parça var ya, ucunda halka olan, o parçanın içinden ipli bilekliğin ipi çıkıveriyor!! kalite konusunda nası bi güvenceniz var bilgi almam mümkün mü?''
MissIst: ''İpli bilekliklerle ilgili yaşadığın sorunu çok iyi anlıyoruz. Aynılarını biz de yaşadık, aslına bakarsan, Missİst’in çıkış noktası da bunun gibi müşterisel ve kadınsal durumlar oldu. Bunu bildiğimizden, özellikle ipli bilekliklerde bu konuya çok dikkat ediyoruz ve hepsini özellikle test ediyoruz. Ama elbette gözden kaçmış bir hata olması durumunda da, her zaman değiştirme veya iade hakkı var müşterilerimizin. Hiç endişen olmasın, biz müşteri tarafından gelen marka sahipleriyiz.''

harikalar, değil mi?:))