20 Nisan 2009 Pazartesi

galata moda zamanı:)

Galata Moda Yeniden Başlıyor!



İstanbul’un yeni moda merkezi Akaretler Sıraevler’de, "Galatamoda Festivali Akaretler" ikinci kez başlıyor! 6-10 Mayıs arasında Türkiye’nin en önemli moda tasarımcılarından 31’i, özel hazırladıkları koleksiyonlarını tüm İstanbullular’a sunacak.

Galatamoda Festivali Akaretler, Moda Tasarımcıları Derneği tarafından iki yıl içinde gerçekleştirilen sekizinci festival olacak ve bu festivallerin en büyük amacı tasarımcıların ürünlerini daha geniş kitleler ile buluşturmak. Her yıl Galatamoda Festivali birçok genç tasarımcıyı destekliyor. Tasarım okullarından öğrenciler festival kapsamında ünlü tasarımcılar ile bir araya gelme imkanı buluyor.

Beş gün boyunca ziyaretçileri yine çok özel sürprizler bekliyor.

Her gün, 10.00-22.00 arasında özel müzik yayını olacak. Özlem Süer, Arzu Kaprol, Elif Cığızoğlu, Özgür Masur, Ezra-Tuba Çetin gibi ünlü tasarımcıların katılacağı etkinlikler gerçekleşecek.

kaynak: www.hurriyet.com
görsel: www.modacadisi.com

6 yorum:

Stilcatcher dedi ki...

Bu moda günleri güzel oluyor da ,insan standanlara yaklaşamıyo nednese yani ben öyleyim biraz.Bir şey var itici geliyo bana ama bir türlü keşfedemedim,snobluk,soğukluk,bilemiyorum....Sanki herkes fazla cool takılıyor:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

doğru olabilir dediğin. ne yazık ki geçen bahar tam da galatamoda haftasında akaretlerde çalıştıım yerden ayrıldım. ve erteleye erteleye bir sene sonraya erteleyebildim galatamoda serüvenimi. bu sene de taşınma falan gailesinde heralde yalan olucak. neden bahar günü günlük güneşlik bi ortamda hem de hekesin her tasarımcının ve her modaseverin eşitlendiği bir platformda böle olsun ki. vardır bi sebebi, demek ki rekabetten sıyrılamamış olanlar var hala bu tasarımcılar arasında. ya da belki akaretler butiklerinin ve ofislerinin verdiği bi snobluktur. aman allahım sırf bu sosyolojik gözlem için gidelim be ıtır!

Unknown dedi ki...

Seda'cığım senin fotoğrafı aldığın sitede ne diyor bilmiyorum ama fotoğrafı biz çekmiştik. Benim postuma bakabilirsin burdan http://modacadisi.blogspot.com/2008/10/galata-moda-akaretlerde.html

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

inanmıyorum.. selmasariguzel.blogcu.com adresinden almıştım görseli. ve alıntı yazpmış olduğum bu blogu da belirtmiştim. nerden bilebilirdim selmasariguzel blogunun sahibinin senden alıntı yaptığını ve kendi resmiymiş gibi sitesine koyduğunu. cadıcım, verdiğin bilgi için teşekkürler. hemen düzeltmeyi gerçekleştiriyorum.

Unknown dedi ki...

Sen nerden bileceksin, sen yazmasan ben de bilmeyecektim :) Teşekkür ederim, blog sahibine de yazayım dedim ama üye falan olmakla uğraşamadım :)

moda tasarım stil dedi ki...

bu güzel bilgi için teşekkürler..