6 Mayıs 2009 Çarşamba

sarı tabanlarından sen suçlusun!



2009 yılına ve kalbime:) damgasını vuran ysl tribute yellow sole modellerden sonra, paul smith de sarı tabanlı ayakkabı akımına ayak(kabı) uydurmuş.

sadece louboutin'lerin tabanları renkli olacak değil ya, di mi?

ayakkabılara paul smith web sitesinden 170 usd karşılığında ve bir tıkla sahip olabilirsiniz.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bu topuk boyunu sevmiyorum çok arada geliyor bana??

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben bu boy ve bunun biraz fazlası topuk boyunu severek kullanıyorum, ya da daha yüksek topuk kullanacağım zaman da ön kısımdan arka topuk kısmına devam eden platform kalıplartı severek kullanıyorum.

resmi ekledikten sonra ayakkabı nedense bnm de gözümü tırmaladı, sanırım ayakkabının burnu da biraz uzun kalmış topuğa göre. bu orantısızlık nedeniyle de topuk boyu daha kısa görünüyor aslında.

ama sarı tabanlar nasıl? her renk tabana değil ama sarı tabanlara bayıldım ben bu sene.

louboutin'lere de bayılıyorum, ama louboutin kırmızı tabanlar sadece dore, siyah, kırmızı, kahverengi, ve nötr renklerdeki ayakkabılarda hoş duruyor. sarı, mor, pembe, fuşya, açık mavi gibi renklerde ayakkabıları louboutin'lerde uyumsuz buluyorum. takıntı belki de ne biliyim gözüm takılıyor:)

yeliz dedi ki...

bana göre burnu biraz uzun ve topukda ince geldi. burnu daha oval ve daha kalın topuklar hoşuma gidiyor. hatta ayakkabılığımdaki burnu uzun çizme ve ayakkabıları yok etme kampanyası başlattım desem.
bu arada sedacım bloguma bıraktığın bilgilendirici yorum için çok teşekkür ederim.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

evet evet benim de gözüme ilk gördüğüm andaki kadar estetikl gelmiyor bu ayakkabılar, dediğim gibi burun-topuk oransızlığı var gibime geliyor.

bloguna bilgilendirici yorum bırakmak boynumun borcu, çok zamanında ve anlamlı bir konu seçmişsin çünkü, teşekkür ederiz:) umarım yazdıklarımın faydası dokunur birilerine, sevgiler.

Unknown dedi ki...

Iııhh beğenmedim ben :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

cadı çaktırma benim de gözüme estetik gelmedi bir daha bakınca:S

napim, ysl tribute'lardan hediye geldi de giymedim mi sanki:)