2 Haziran 2009 Salı

bobbi brown - color me up and down!



güzel haber!

4-5 Haziran tarihlerinde, Harvey Nichols Bobbi Brown standlarında ücretsiz makyaj derslerine davet aldım, sizlerle de paylaşmak istedim.

ilgilenenlere bir güzel haber daha: üstelik dersler için randevu alan ilk 100 kişiye Bobbi Brown mascara hediye!

randevu ve bilgi almak için: 0212 3191155

görseldeki spring 2009 koleksiyonuna da bayıldım.

13 yorum:

Unknown dedi ki...

Arkadasım beni kandırmaya çalışıyor gidelim diye ben de dedim bu havada tıkılamam içerilerde, bir de concealera ihtiyacım var ama sadece onla kalmaz 300-400 tl lik alışveriş yapar çıkarım, böyle şeylerin amacı genelde ürün satmaktır çünkü, tehlikeli :))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

concealarlarını bb'ın daha önce kullanmışsındır, ben kullanmadım ama kullanan herkes çok memnun.

bu arada, parfümeri ismi vermeyeyim ama chanel'de bakım, makyaj, yaptırıp yaptırıp sadece ihtiyacım olan mascarayı aldığım veya hiç bir şey almadan kurtulduğum çok olmuştur:)

sanırım uzmanlaştım, haftaya gelirim diyorum, daha yeni aldım diyorum, diyorum da diyorum. aslında yalan da sayılmaz, artık chanel'den çok az şey kullanıorum bir, ikincisi ihtiyaçlarımı ve kullandıklarımı da aza indirdim kozmetikte.

böle şeylerin amacı ürün satmak olduğu için bana gıcık da oluyorlardır ama o kadar şirinim ki bana nasıl gıcık olabilirler ki :))))

Styleseeking Zurich dedi ki...

Bobbi Brown ürünlerini hep cok begenmisimdir ama simdiye kadar hic birseyini almadim. Böyle tanitim günlerini bende cok seviyorum ama en fazla birsey alip, ögrenciyim kusura bakmayin, diger ürünleri baska bi zaman alicam diyip kaciyorum! :))

Nesli

Unknown dedi ki...

ben randevumu aldim. hic yer kalmamıs. mesaj gelir gelmez saniyesinde aradım ve HN un telefnları kitlenmisti resmen. tam 2 saat sonra ulasabildim ve ancak cmt gunu sabahına yer bulabildim. tabii hediye mascarayı vereceklerini hic sanmıyorum..

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

nesli, ben de o kafadanım, kendimi çokj zeki, tutumlu, bilinçli tüketici falan gibi hissediyorum öle kandırılmayınca. ama cadı da haklı, insan bir standı görünce duramayabiliyor tabi:) en güzeli öğrenciyim demek!

kitty, randevu alanlardan biri olacağına emindim! :) güzel bir gün geçireceksin, o bile yeter di mi:) boşver hiç bir mascarasından memnun kalan olduğunu duymamıştım ben bb'ın, sen dersi pür dikkatle dinleyeceksin eminim, bizle o güzel sayfanda teorilerini pratiklerini paylaşırsın..

Azofromtheblock dedi ki...

pink collection cok kotu hic tavsiye etmem:( yeni cıkan illuminating powderlar guzel bugun denicem isallah:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

nasılmış, denedin mi canım?

Azofromtheblock dedi ki...

aldım aldım.hafif simli en koyu barbados olanı aldım ki ole koyu deil.bali var o biraz daha acık.yani sole soliim acıkca okadar super de deil hafif cliniquemsi hava estirdi ben de.turuncu deil ama kahve de deil.cok reklamını yaptı ama o kadar da deil.ben artık bronz pudra testerı oldum valla ama bu pudra must have deil..

Unknown dedi ki...

sedacigimmm cok sekersin :)) bol bol resim cekecegim canım aynı zamanda bol bol swatch yapacagım. sabah acılıs saatine randevu aldım ki kimseler gormeden yine casusluk yapabileyim :)))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

heyecanla bekliyoruzzzz:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bronz pudra testerı sen, mascara testerı ben:) ama pudranın adı yeter, barbados! güle güle kullan! beni biliosun, ben kendimi balayına saklıyorum free shopları indiricem!

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

hellokitty duygu, sen de çok tatlısın! bak bekliyoruz casusluk resimlerini:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

arkadaşlar,

bobbi brown makyaj dersi hakkında detaylar için hello kitty'nin http://lifewithhk.blogspot.com/2009/06/bobbi-brown-makyaj-seruveni-ve-yeni.html sayfasını inceleyin.