7 Haziran 2009 Pazar

PR budur:)



Lacoste deyince ilk aklıma gelen şey timsah amblemi, cool fransız şıklığı ve polo t-shirtlerdir. Lacoste taklit edilir ama Lacoste ruhu taklit edilemez.

Her sene 55 ayrı renkte üretilen, bu sene 76. yaşını kutlayan efsanevi Lacoste 12.12 polo tişörtler, babamızı mutlu etmemiz için Lacoste mağazalarında bekliyor.

Bu klasik t-shirtlere babanızın ve kendi isminizin baş harflerini işletebiliyorsunuz. 3 gün içerisinde teslim edilen t-shirtler, geleneksel babalarla yenilikçi gençleri kaynaştıran akıllıca bir PR çalışması olmuş. Lacoste, tarzında yeniliklere yer verdiğinin farkındalığını çok şık bir şekilde sunmuş.

9 yorum:

sevenwonder dedi ki...

bana anneme alabılecegım kucuk ve anlamlı bırkac hedıye önerisinde bulunur musun ..kendisi hasta ve bı sure bakımevınde kalacak ..evime yürüme mesafesinde ve çiçek almam sakıncalı...:-(

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

canım, öncelikle annen için büyük geçmiş olsun diyorum, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

ikinizin resmini çerçeveye koyup, hediye edebilirsin. bu ona güç verecek ve hep yanında olduğunu hissettirecektir.

ayrıca, orada sıkılmaması adına anlamlı bir kitap alıp, ilk sayfasına kısa, üzücü olmayan ama onu motive edecek bir not yazabilirsin.

en sevdiği dizinin bölümlerini internetten indirip bir cd'ye kaydedebilir ve orada izleme imkanı varsa annene hediye edebilirsin.

onu hayata bağlaması ve kendisine güzel şeyler söyleyebilmesi için ayna alabilirsin, hem şık ve minik hem de farklı ve anlamlı bir hediye. her gün el aynasında kendisine sğlığına kavuşacağı kodlamasını yaparak kendisine secret uygulayabilir böylece.

ayrıca günlük benzeri bir kitapçık hediye edebilir, ondan öğrenmek istediğin şeyleri listelemesini isteyebilirsin. mesela kitapçığın içine, annecim o mercimek köftesinin tarifini yazsana gibi şeyler yazıp, ona ihtiyacın olduğunu hatırlatabilir ve sağlığına kavuşması için motive etmiş olursun.

bu ve bunun gibi küçük hediyeler, dediğin gibi kendisi için anlamlı olacaktır.

tekrar geçmiş olsun diyorum, sevgiler

sevenwonder dedi ki...

teşekkurler verdiğin değerli bilgiler için..

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

rica ederim seven'cım.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

seven, buraya bir yorum yazmıştın ama ben sildim yanlışlıkla, tekrar yollaman mümkünse sevineceğim

sevenwonder dedi ki...

tekrar mı ?

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

evet, zahmet olacak ama buraya yorumu eklemem gerek, hem cevap da yazmak istiyorum

sevenwonder dedi ki...

anneme dun cok guzel bır ayna ( çift taraflı ve make up ) bır roman( vadideki zambak ) bir kısa hikayeler kıtabı, bır vıtamınler ve bagısıklık sıstemı kıtabı aldım ve hepsının onsozune bırkac satır yazdım..bıraz şeftali,bıraz kiraz aldım.ve ılk basta aynada kendısını gorunce bıraz yuzunu begenmedı ama daha oncekı resımlerıne bakınca sımdı daha ıyı oldugunu gordu ..ve cok mutlu oldu .. teşekkür edeıyorum size seda hanm destek ve yardımlarınız için..
bu arada yeni traş oldum ve dudagımı kestım ..heyecandan ..az sonra evlenme daıresıne dogru yola cıkacagım babam ve annemle..nıkahım saat 2 de ve sonrada annemın yanına bakımevıne gececegız( ironic bır durum ! ) hep bırlıkte ..size ıyı gunler.. darısı sizin başınıza seda hanım.. hoşçakalın.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

çok sevindim işe yarayacak bir şeyler yazmışım, tekrar çok geçmiş olsun diyorum.
''secret yapmak'' her zaman iyidir:)

teşekkür ederim güzel dilekletiniz için, ben de evleniyorum, çok güzel bir heyecan. umarım sağlık ve mutluluk ömür boyu sizin ve ailenizin yanında olur. siz de hoşçakalın