19 Ağustos 2009 Çarşamba

dantelli, zımbalı, el emekli



hızlı modanın ekmeğine, sosyalleşme ağları, stil ikonları, hızlı tüketim, ulaşılabilir ürünler ve kriz resmen yağ sürdü.

sokak modası, sonraki aşama 2. el giyim, sonra da parçaları modifiye etme, kesip-biçme-kişiselleştirme derken yaratıcılıkta son nokta olan DIY (Do It Yourself) akımı patlak verdi! etsy ve türevleri de bu dönüşümü hızlandırdı tabi. çocukluğumda elime manikür makası alıp barbie'min elbiselerini ve saç modelini değiştirirdim, anlayın ne kadar DIY meraklısı olduğumu! kullanılan malzemenin kalitesi, dikiş ve duruş şekli eğer hazırdan bile güzelse, neden hazırını alayım dediğim çok olmuştur. artık, stil direktörümüz:) sayesinde dantelli ve zımbalı muhteşem bir boyun aksesuvarım var! elleriyle yapmış! hem dantel hem de zımbalarla hem vintage hem de güncel bir hava yakalanmış. aksesuarıma herkes bayıldı, en çok da ben!

stilpazarı adresinden, severek yaratıldığı her zerresinden belli bu cici ürünleri inceleyin, beğenin, takın! hatta siz de heves edin, deneyin!

edit: daha önce sabah gazetesi cumartesi ekindeki sayfasında, blog'tan alın haberi köşesinde bana, bloguma yer veren yaprak aras şahinbaş, bu sefer de hem beni hem de eda'yı, yani bu posta konu olan stilpazarı'nın sahibesini çok mutlu etti. bizimle ilgili haber için tıklayın: http://www.sabah.com.tr/Ekler/Cumartesi/YasamaDair/2009/08/22/son_dakika_son_dakika_son_dakika. eda, ellerine sağlık diyorum tekrar, bu postun yorum kısmında da yazdım, kalbimizin sesini dinledik ne iyi yaptık.

10 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Canım benim ya mantıklarımız bile aynı bu kadar olur, çok ama çok sevindirdin beni, işlerim çok yoğun o yüzxden ancak geldim güle güle kullan :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

:)) sevinmene sevindim şeker. bugün de üstümde, bu hafta istanbulda olucam ama haftaya beyaz, dikişleri kahverengi bikinimin üstüne kullanıcam:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bence bunları twitter'da da paylaşmalısın, özellikle aynalar, kemerler ve bu dantel boyun aksesuarlarını:))))

Sıla Yılmaz dedi ki...

süper cnm güle güle kullan :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

Teşekkür ederim, DIY'çi biri olarak beğenmene sevindim:) iste sana da marifetli elleriyle yapar dermişim! yani eda adına konuşmıyım ama yapsa devamı, olay olur:))

Stil Direktoru dedi ki...

Seda'cım selam bak beni yazmışsın ya gazeteye çıkmışız yazıcam bu hafta okursun SON DAKİKA HABERLERİ

http://www.sabah.com.tr/Ekler/Cumartesi/YasamaDair/2009/08/22/son_dakika_son_dakika_son_dakika

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

inanmıyorum, sen de ben de harikayız. ama sen daha harikasın:))

bugün de üstümde boyun aksesuarım, vanessa bruno bej-kahve atlet, kahverengi boyun cicim, üstüne zara studded eskitilmiş jean yelek, altımda da harem pantolonum. inanılmaz güzel bir kombinasyon oldu!! utanmasam uyurken bile çıkarmıycam cicimi:))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bak ben içimi dinledim ve bu siteyi açtım, sen içini dinledin ve tasarıma başladın. işte bunu seviyorum, içindeki sesi dinlemek:)

ZET Fashion dedi ki...

Ben seni mimlediiiim, gene! ama lütfen uzun sürmesin bu kez :P
Ayrıca tebrik ederim çok!

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

zet, yorumuna cevap yazmıştım ama nerde? geeeç de olsa yazayım yine, silinmiş mi ne?
mim'i yaptım hemen biliyorsun:) güzel dileklerin için de çookk teşekkür ederim! muckk!