21 Aralık 2009 Pazartesi

X



hayatlarımızı numaralarla, birimlerle, tarihlerle sembolize etsek de, ‘an’ kavramını ‘an’layamasak da Nowness, 'şimdi'ye bir övgü gibi.

Anı yaşamaya yeltenmekle kalıyoruz!
ve anı yaşamakla ilgili her konuşma bile anı öldürüyor aslında..
işte bu yüzdendir, bu kadar anlamlı bir ismi bi nevi sahiplenmişim gibi anlatıyorum:)
2010 başlarında açılacak olan web sitesi, yüksek yaşam standartlarına, saygın ve güncel göndermeler yapıyor olacak. Yaratıcılık ve gelişmiş teknolojiyle destekledikleri altyapıyla Nowness, moda, stil, sanat, kültür ve seyahat anlamında her gün yenilenecek. Şimdiye ayak uydurmak, hatta ‘şimdi’yi yeniden yaratmak için.

LVMH Lüks Tüketim Grubu bünyesindeki sitenin içeriği tamamen bağımsız olacak olsa da rafine izlerini taşıyacağı kesin! bu arada! kapanmaya yakın nowness'ın şu 'an'ki conceptine benzer şekilde kendini güncelleyen eluxury.com vesilesiyle bu siteyi tanıdım. yeni tanıdığım ve herkesin yeni tanıdığını sanddığım bu sitenin twitter takipçi sayısı 'an' itibariyle 6597!
'Şimdi'lik bize heyecanla beklemek düşüyor. Beklemek demişken; beklerken ‘an’ımızı en iyi şekilde değerlendirmeye devam;)

6 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Ömi yaz diye bahsetti kuzum ay bu kadar olur ya ee ben sana boşuna isim tamlamam demiyorum al işte tamladı hatun beni :)

Unknown dedi ki...

karışık geldi bana tek okuyup harmanlayacagım kafamda:)!

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

eda'can, ömer'e teşekkür ederim öncelikle, ne kadar nazik! seni de ne kadar düşünüyor, snin ilgi alanlarında o da seni tamamlıyor:)
canım benim beğenmene çok sevindim, (s)eda olunca isim tamlaması olunuyor işte:))

moda(e)rator, sizler için sorumlu blogger'lık örneği gösterdim; tercüme yaptım emek emek:P valla bak tr bir yayın yok nowness'la ilgili! şaka bi yana karışık gelmesi bir açıdan normal, siteyi de inceleyince ne dediğim daha iyi anlaşılıyor:) hatta aklında olsun canım bülteni de var üye olmak istersen. sevgiler!

Stil Direktoru dedi ki...

Canısım ben onun ve kendine adıma tşk ederim asıl güzel kuzum

Sıla Yılmaz dedi ki...

Ben bültene üye oluyorum hemen :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

edi'can, öptüm!

siu'can, üye ol bak çok şık bir site:) ben sevdim. hem de hiç bi yerde olmayan haberler var!