18 Şubat 2010 Perşembe

mor bir hikaye

ne yalan söyleyeyim, ilk tanıdığımda o kadar ısınmadığım bir markaydı.
belki zirkona karşı görsel bir alerjim olması sebebiyle, biraz da subjektif yaklaşmış olabilirim:)

ama artık web sitesi ve ürün çeşitliliği ile, en çok da PR çalışmalarındaki hassasiyetleri ile Mor Takı'nın son derece profesyonel olduğunu görüyorum. basında, bloglarda adeta bir word of mouth (kulaktan kulağa reklam) örneği oluşturdular. ama benim asıl noktam şu: marka tanınırlıkları arttıkça şımarmadılar, aksine başarıyı resmen karşıladılar ellerini açıp! ilk günden beri artan bir ivme ile tasarımlarının kalitesinin, farkının farkedildiğini düşünüyorum.

bakar mısınız şu yüzüklerin güzelliğine?

işte mor takıların gizemli, hayalperest dünyasından oluşturduğum 'benim hikayem'















EDIT: kişiye özel koleksiyon tasarlama adımı atarak gönülleri bir kez daha fetheden Mortakı'nın son şahanesi:

6 yorum:

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

sondan ikinciyi anneme aldım ;)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Arkasında inanılmaz tatlı ve düşünceli bir hanım var da ondan :) Bana da gittikçe daha güzel tasarımlar yapıyorlarmış gibi geliyor. Seviyorum Mor Takı'yı :)

nar dedi ki...

Bayağıdır duyuyordum bu Mortakı'yı ama hiç merak edip te bakmamıştım. Şimdi, kolyeyi çok beğendiğimdendir ki hemen bakacagım:)

Stil Direktoru dedi ki...

İnan öyle değil balım blogumda hediyeleri sonrası yazmadım ama sen bil Verda abla muhteşem nazik bir kartla bana ilaçlar yolladı gribim diye düşünebiliyormusun bu ne nezakettir o kadını çok ama çok seviyorum o özle bir dişi :))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

kristal'cim, ben de ona hastayım en çok. rose gold ve türevlerine takığım bu ara, dannijo'da da görfüm bi tane. ama bu daha güzel! annen güzel günlerde kullansın:)) ben de alıcam kesin!

cin, vazgeçilmezimiz olacak gibi görünüyor değil mi?

nar, kolye de çok cici, bayıldım! tam yazlık:) diğer ürünlerini de beğeneceğine eminim.

stil direktörü edi'm, verda hanım'ın tatlılığını evet okumuştum bir kaç yerde ama bu kadar düşünceli olşması gerçekten de çook hoş. bir kez daha sempati duydum verda hanım'a, tanımadan:) umarım sen de artık iyi olmuşsundur şekercim, çok dikkat et, öptümm!

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

arkadaşlar, şunun güzelliğine bakın! bugün yayınlamış oldukları son V koleksiyonu ürünü. muhteşem:) http://www.mortaki.com/V-Kolleksiyon-Cinar-Kupe,PR-360.html