9 Şubat 2011 Çarşamba

herkes gider mersin'e..

herkes sadeleşirken, üzerindeki fazlalıklardan kurtulmaya bakarken;
biz sürelim savaş boyalarımızı, sıkalım öksürük şurubu gibi şekerli parfümlerimizi, logolarla bezenelim e mi?!

bu sene de rutine bağlamış şekilde IFW'nin kalitesini sorgularken, bir yandan da hedef ve katılımcı kitlesini sorgulamakta fayda var. belki biz özen ve klas bir katılım gerçekleştirsek organizasyon da daha cool bir hal alır, ha, ne dersiniz?




Favori Alıveriş Sitem TheOutnet son bülteninde buna dem vurmuş.
gözlerimizin pasını silmiş..

11 yorum:

yasemen k. dedi ki...

canım çok güzel bir noktaya değinmişsin.. Zira katılımcılara(davetlilere) baktığımda şoklar geçiriyor, eline davetiyeyi kapan dolabındaki en garip kıyafeti üstüne çeken tarzım ve havalıyım diye kendisini etkinliğe atmış.. :))

Unknown dedi ki...

farklı bir yorum olmuş, katılıyorum:) Gerçi gece elbiseli sosyete gereken özeni göstermişti belki ama daha fazlasına ihtiyaç var:)

Adsız dedi ki...

hahah...aynı şeyi düşünmüşüz...
ifw'de 3 blogger aynı gün aynı yüzüğü takmışlar diye övüneni okudum az önce.
demek ki sadece trendlere kapılıp gitmişler haberleri yok. şahsen ben ofis arkadaşımla bile aynı aksesuarı taksam, o gün çıkarırım, değil ki sen bloggerim diye geçinen, insanları peşinden sürüklemek isteyen birisin. şaştım kaldım resmen.kızılay yardımı gibi hepsi bir model.
birde millet birbirini poh pohlamiyor mu deli oluyorum ya...
neyse içimi dokiim dedim burda.sorry!

elif

pelininstyle dedi ki...

Cok guzel bir yaklasim olmus.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

yasemen y., yani evet, o ortam insanların kendini ifade edebilmesi için uygun bir ortam ama yine de giydiğinin içinde kendini rahat ve mutlu hissetmeyen, kendini o dünyaya, o kostüme, o tarza, o ortama ait hissetmeyen onlarca kişi sayabilirim ben de.

CindrellaUnderTheUmbrella, hahah evet bi de kırmızı halı sananlar var orayı değil mi?:)

elif, yani zaten hızlı moda ile ister istemez birbirimize benziyoruz. bunu en aza indirgemek yine kendi elimizde, hele bir de ediğin gibi blogger'ım diye geçiniyorsan, modaya farklı bir bakışın olması lazım değil mi? ben hasta olmama rağmen son 1-2 aydır chanel particulaire ojemi ve türevlerini kullanmıyorum. ısrarla modasının geçmesini bekliyorum. çünkü hayatımın sonuna kadar kullanabileceğim bir renk. ama şu ara, no no no!:) bu arada, sorry falan değil, her zaman içini dökmeye beklerim:)

pelininstyle, eleştirilen noktalara ben de fazlaıyla katılıyorum IFW ile ilgili. ama dediğim gibi, belki yansıtma ile alakalı. sen kendini klas bi şekilde ortaya koy ki sana layık bi organizasyon olsun.

Elmoş dedi ki...

Oksuruk surubu gibi yapiskan seker kokan parfum tanimlamasiyla seni bu sene edebiyat dalinda Nobel`e aday gosteriyorum. Haberin olsun.

Ellerinden optum gitti.

modafobik dedi ki...

Bloggerlar baya içerlemiş yahu :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

Elmoş, bu güzel takdir senden geliyorsa iki misli sevinirim ben de:) givenchy hot couture, lolita lempicka, yoshi yamamato, armani mania ve gucci rush lüüüütfen tedavülden kalksın! aklı olan bi kadın bunları tenine sıkıp nasıl seksi olmayı bekliyor anlamıyorum:)

Modafobik, kimler içerlemiş? anlamadım yahu:s bu post'uma alınan, içerleyen mi olmuş ki?

Style by Buett dedi ki...

Ben burada yukardaki Elmos'un yorumuna katiliyorum!!
oksuruk surubu gibi sekerli parfum demek nerden alina geldi supersin koptum resmen:))

Sihem Tachouli / Yaşam Stil dedi ki...

:)) Öksürük şurubu sabah sabah asık suratımı güldürdü :) Çok hoş bir tabir olmuş bunu yılın moda tabiri ilan ediyorum :)) Diğer konularda da yer yer katılıyorum, katılım, katılımı sağlyan kitle elbette önemli ama o kitleye hitab edecek organizasyon detayları da önem taşıyor...

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

Style by Buett, yani bir erkek şeker kamışı gibi kokan bi kadını ne yapsın:) oda parfümü gibi olanlar da kötü.. ortasını bulmak lazım:) yani bazen öyle bir sıkıyorlar ki kendi ten kokuları ölüyor!

Sinem Tachouli / Yaşam Stil, tatlım ne oldu da astın bakayım sen yüzünü? gülümsetebildiysem ne mutlu:) öperim!